Coaching

Naučiti kako vjerovati sebi u bilo kojoj situaciji započinje slušanjem našeg unutarnjeg glasa.
Da- upravo onog na kojeg smo se u nekom trenutku prestali oslanjati. Onaj koji su nam u okruženju, vezama ili odgoju (možda nenamjerno) pokušali utišati. Onaj koji je oduvijek znao što ŽELIM POSTATI, koji su moji najveći DAROVI i kako se želim OSJEĆATI. Onaj koji zna ispravan put. Onaj od kojeg dobivamo najveće INSPIRACIJE i najveći MIR.

Oslanjanje (samo) na vlastiti racio ili tuđe savjete može nas odvesti na pogrešan put – osim ako to nije upravo ono što nam je potrebno: da pogriješimo kako bismo znali koji je pravi. I to je u redu
Kroz životni trening sa nama pristupamo ti kao potpunom Biću: zajednički istražujemo kroz što upravo prolaziš, što si nekada davno zaboravila ili zanemarila a htjela bi oživjeti i što bi željela postići u svim aspektima sebe Žene – bez bilo kakvih TABUA; koji strahovi i obrasci te sputavaju i više ne služe, a još su prisutni. Tek kada upoznamo i počinjemo prihvaćati sve (i one prikrivene, ponekad tamne) aspekte vlastitog Bića, možemo se osjećati POTPUNO.

 

Dopusti si iskreno odgovoriti na ova pitanja:

 • osjećaš li da si prestroga prema sebi/drugima ili se smatraš prevelikim perfekcionistom?
 • osjećaš li krivicu ili sebičnost ako na sebe potrošiš veći iznos novca (a/ili nemaš taj problem kada se radi o partneru ili bližnjima)?
 • da li tvoje veze skoro uvijek završavaju bolno ili su beživotne?
 • imaš naizgled sve i još uvijek imaš osjećaj da ti ono nešto nedostaje?
 • često te iscrpljuju dramatične situacije (iako nisi osobno uključena u iste)?
 • osjećaš li da ti je koža tijesna i da se silno želiš proširiti?
 • ne voliš li svoje tijelo – svoj hram – ili bilo koji njegov dio?
 • osjećaš li da mora postojati nešto više u životu od ovoga što imaš sada?

Ukoliko je tvoj odgovor na jedno ili više pitanja DA,  poveži se s nama : )

 

Ovdje smo za tebe dok istražuješ ili trebaš podršku u vezi:

 • tvoje SVRHE/KARIJERE; što želiš raditi, što voliš raditi, koliko voliš to što sada radiš, kako zaraditi novac od posla koji te ispunjava, kako postići svoje ciljeve itd.
 • tvojih ODNOSA; s partnerom, suradnicima, djecom, prijateljima, šefom, novcem ili samom sobom. Kakvim ljudima želiš biti okružena, koje vrste odnosa želiš uspostaviti i održati itd.
 • tvojeg ZDRAVLJA/BLAGOSTANJA; uravnoteženost uma/duha/tijela. Što god se pojavljuje na tijelu, samo je manifestacija mentalno/astralne projekcije. Svaka emocija manifestira posebnu reakciju na tijelu. Ako neprestano potiskujemo istu emociju, postoji velika vjerojatnost da ćemo natom dijelu razviti anomaliju. Kada to prepoznamo (tj. postanemo svjesne toga), imamo izbor da djelujemo drugačije.
 • bilo koje druge teme ili brige i voljela bi nas imati uza se kako bi je sagledala i/ili rješila. Čak i kada ne znaš točno definirati tu tjeskobu, bol, euforiju ili bilo koji drugi osjećaj koji se pojavljuje, dođi. Lakše je kada te netko drži za ruku..

 

Coaching je dio programa “Utjelovljenje Boginje i Žene”.

Moguće je bookirati besplatnu 30-minutnu sesiju kako bi se bliže upoznale i odlučile o daljnjoj suradnji.

Ovaj odnos izgrađen je na povjerenju. Obvezujemo se na tajnost svih naših razgovora i informacija; ni jedna izražena osobna ideja ili misao neće se dijeliti ni sa kim bez dozvole Klijenta.

Zanima Vas više? Pošaljite upit.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.