Femina u poslovnom svijetu

Jednodnevna radionica „Koliko sam utjecajna osoba?“

Da.. iako mislimo da imamo utjecaja, koliko smo zapravo utjecajna osoba? Kada maknemo svoju titulu i status, sav svoj novac sa računa i svu imovinu, kada skinemo svoje odijelo. Tada tek dobivamo odgovor koliko sam UTJECAJNA OSOBA. IMATI utjecaja znači radnju. BITI utjecajna osoba je bivanje ili stanje. Utjecaj ima esencijalno bitnu ulogu u svim sferama našeg življenja: u svim vrstama veza, u poslu, uspjehu, događanjima, razlozima zbog kojih doživljavamo stres, uvjerenjima, obrascima ponašanja itd. U ovoj radionici otkrivamo koliko smo utjecajne, sedam najvećih aspekata utjecaja te koje aspekte bi voljele razviti kako bi napokon doživjele a-ha! moment kada razgovaramo o tome kako biti utjecajna osoba; samim time i kvalitetnije vodile svoj – život: naše obrasce ponašanja, govor tijela, ton govora te osjećale i iskazale sigurnost. Povjerenje. Samopouzdanje. I uzele ono što već dugo mislimo da zaslužujemo.

Ovdje ne govorimo o manipulaciji već o utjecaju: kako donosim pozitivne promjene u život svake osobe koju srećem ili koja me poznaje.

Polaznice programa “Utjelovljenje Boginje” imaju pravo na popust od 300kn. Minimalan broj polaznika za ovu radionicu je 5 ljudi. Molimo da nam pošaljete email ukoliko biste voljele prisustvovati ovoj jednodnevoj radionici.

Ukoliko ste zainteresirani da ovu radionicu napravimo unutar vaše tvrtke, molimo pošaljite nam upit. U slučaju da se radi o sedam (do max. 15 ljudi po jednom seminaru), ostvarujete popust od 20%.

U investiciju je uključen sav materijal, svježe iscjeđen zeleni smoothie i snack na dan radionice te jedan sat individualnog coachinga nakon radionice (po dogovoru).

Investicija po osobi: 1500kn

“Ukoliko tvoja prisutnost ne učini razliku, neće ni tvoje riječi.” Yogi Bhajan

 

 

*****

 

 

Poludnevna radionica „Boginja novca“

Novac je energija kao i svaka druga te je odnos novca prema nama ogledalo onoga kakav mi stav imamo o njemu. Ponekad su blokade i averzije koje imamo prema novcu (i ljudima koji ga imaju) stare i preko nekoliko generacija. Što nam to stoji na putu i zašto (najčešće podsvjesno) mislimo da ne zaslužujemo više novca ili zamjeramo onima koji ga imaju? Zašto ga nikada nema dovoljno ili smo konstantno u dugovima? Zašto ne uspjevamo naplatiti svoje usluge onoliko koliko mislimo da vrijede? To su samo neka pitanja s kojima se susrećemo na ovoj radionici te otkrivamo moguća rješenja koja „privlače“ novac te kreiraju zdravu vezu s novcem a samim time i pozitivnu promjenu na našem računu.

Ukoliko ste zainteresirani za ovu radionicu, pošaljite nam email. Obavijestit ćemo vas o datumu održavanja.

U investiciju je uključen sav materijal, svježe iscjeđen zeleni smoothie i snack na dan radionice, jedan sat individualnog coachinga nakon radionice (po dogovoru), te na poklon dobivate vježbe za 30 dana kako bi podebljale vibraciju obilja i toka novca.

Investicija po osobi: 510kn