„Ritual Svjestan dodir“

DODIR JE NAJMOĆNIJI OBLIK KOMUNIKACIJE.

Znanstveno je dokazano da žene koje imaju blizak odnos- koji uključuje DODIR- sa svojim prijateljicama, žive duže. Također, ako muškarci imaju prisan odnos sa ženskom osobom u životu, oni žive duže.
Ritual “Svjestan dodir“ traje dva do dva i pol sata. Tokom rituala imamo priliku postepeno izgraditi profinjenu senzibilnost. Ponovno otkriti značenje INTIMNOSTI, POTPUNE LJUBAVI i PREPUŠTANJA. Također se ponovno prisjećamo gdje su naše granice i kako ih postaviti bez osjećaja krivnje.

To je GOZBA za sva osjetila: neosjetljivost tijela smanjuje se i nakon nekoliko rituala možeš OKUSITI i SPOZNATI više. ČUTI bolje. RASPOZNATI istančane mirise. VIDJETI jasnije. Život postaje ŽIVLJI- ne sastoji se samo od preživljavanja. Zašto? Jer ne prepoznajemo samo makro, već i mikro podražaje. Zato jer zastajemo na trenutak. Počinjemo čitati između redaka. Kožom. Kosom. Trenutkom između udaha i izdaha. Tamo je sve suptilnije, ali moćnije. Tamo se nalazi novi univerzum! Bilo kakav (i najnježniji!) dodir, pretvara se u kolateralnu LJEPOTU.

Ništa ne može ostati skriveno; podsvjesni um je uvijek svjestan, ali ne obraćamo pažnju na periferiju svoga uma već samo na onaj glasni, često puta neistiniti dio. Naučili smo živjeti u „gruboj realnosti“ gdje nema mjesta osjećaju zrna prašine na koži, osjećaju što nam se dešava sa unutarnjim organima (dok nekada nažalost ne bude kasno) ili intuitivnoj vožnji do destinacije. Kroz „Svjestan dodir“ se budimo: osjećamo kako nestaju blokade, kako se obustavljeni TOK ENERGIJE ponovno OSLOBAĐA. Podsvjesni um biva pročišćen od nečistoća (zastoja energija ili neprobavljenih emocija) tako da možemo živjeti dublji Život. Svjestan Dodir sadržava elemente tantre: temelji se na načelu „umijeća življenja“ koji uključuje sve aspekte ljudskog bića.
Ritual “Svjestan Dodir” sastoji se od meditacije s nakanom, intuitivnog dodira voditelja uz degustacije svakojakih intenziteta i varijacija okusa i mirisa, zvukovima i vibracijama Tibetanskih zdjela i raznih detalja kako bi se prisjetila osjećaja stvarnog uživanja u Životu. Isto tako, može uključivati masažu grudi i yoni masažu.

Ritual Svjestan dodir  je dio programa “Utjelovljenje Boginje”. Moguće je rezervirati i poseban (izvanredni) termin. Investicija za poseban termin iznosi 500kn.

 

 

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.