Novosti

U pripremi se nalazi mnogo sočnih i uzbudljivih projekata kako bi mogla još više rasti i sjati:

Nude yoga:

naše tijelo je božanski instrument preko kojega možemo osjetiti cijelu paletu doživljaja i podražaja. Kažu, prvi ljudi su po vrtu hodali goli- nisu imali srama; on se pojavio tek kada su „zgriješili“… Kada svoje tijelo zavolimo i toliko se zbližimo s njime, osjećamo se ugodno u samo svojoj koži. Možemo se bezgranično gibati. U ovoj radionici vježbamo kako se zbližiti sa svojim tijelom (svojim Hramom koji je s nama jedini 24/7) kroz golu izvedbu uobičajene joge.

Jednodnevni seminar: Kreiranje života kakvog želim i zaslužujem

Zbog čega ne možemo imati za čim žudimo? Naše iskustvo je pokazalo da je razlog vjerojatno zato jer radije vidimo prepreke ili zapravo ne znamo što zaista želimo.

U ovoj radionici, kroz konkretne korake i pitanja:

  • prepoznajemo prepreke u svakodnevnom životu (koje su uglavno smještene u podsvjesti pa moramo “dublje kopati”)
  • uklanjamo posljednje zapreke našem ultimativnom uspjehu (u bilo kojem području) i svemu što nam je bitno
  • razvijamo korake bitne za naš Najznačajniji skok
  • prolazimo kroz proces našeg Najznačajnijeg skoka
  • učimo živjeti u našoj Zoni Genija 

Radionica „Soba ljutnje“

Mnogi od nas su odgajani s osjećajem srama ili krivnje ukoliko se javi neki „negativan“ osjećaj kao bijes, ljutnja i slično. Međutim, nitko nam nije rekao da te osjećaje ne bi trebali zataškati. I tako su se taložili u našim tijelima – godinama, desetljećima. Kao odraslima, svaki puta kada netko kaže nešto što nama predstavlja „okidač“ za ljutnju mi (najčešće nesvjesno) povisimo ton ili reagiramo i burnije. U ovoj radionici se specifično usredotočujemo na te osjećaje bijesa ljutnje i sličnih te imamo priliku (ovog puta) svjesno otpustiti iste u zvučno izoliranoj i opremljenoj prostoriji.

„Body paint“ kreativna radionica

Body painting je umjetnost, stvorena kako bi se ljudsko tijelo pretvorilo u sve što je na umu onoga tko po njemu slika: umjetnik topi i stapa oblike tijela i strukture kože s pomno zamišljenim dizajnima i bojama. Body paintingom se izražavamo na najfiniji mogući način potičući široku maštu u očima promatrača. Body painting ima moć pobuđivanja i ostvarivanja najvećih fantazija te otvara vrata drugih svjetova. Pokazuje što je čovječanstvo sposobno izraditi i postati- na vrlo čestit i analogni način.

Ritual s elementom vatre

Vatra je jedini element u prirodi koji se ne može onečistiti. Zato čisti apsolutno sve. Sve ono što nam više ne treba i spremne smo otpustiti. Vatrom se možemo napuniti. Vatra nas može olakšati. Ovaj ritual će se održati izvan centra (lokacija će biti naknadno objavljena).

Gosti

Ugošćujemo razne zanimljive goste iz svakojakih područja a koji podržavaju misiju i vizije ovog projekta.

 

Više o projektima uskoro <3

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.