O nama

Sa nama imaš priliku njegovati svoje Cijelo Biće- svoju Kompletnu Ženu.

Udahni duboko tri puta… i dopusti si iskreno odgovoriti na ova pitanja:

  • osjećaš li da si prestroga prema sebi/drugima ili se smatraš prevelikim perfekcionistom?
  • osjećaš li krivicu ili sebičnost ako na sebe potrošiš veći iznos novca (a/ili nemaš taj problem kada se radi o partneru ili bližnjima)?
  • da li tvoje veze skoro uvijek završavaju bolno ili su beživotne?
  • imaš naizgled sve i još uvijek imaš osjećaj da ti ono nešto nedostaje?
  • često te iscrpljuju dramatične situacije (iako nisi osobno uključena u iste)?
  • osjećaš li da ti je koža tijesna i da se silno želiš proširiti?
  • ne voliš li svoje tijelo – svoj hram – ili bilo koji njegov dio?
  • osjećaš li da mora postojati nešto više u životu od ovoga što imaš sada?

Ukoliko je tvoj odgovor na jedno ili više pitanja DA,  poveži se s nama : )

 

Femina Divina je mjesto gdje kroz razne programe i aktivnosti zajedno možemo ostvariti mnoge dobrobiti te se prisjećamo:

⦁ kako balansirati um, tijelo i duh i biti više u skladu s prirodom u svrhu veće kvalitete života

⦁ kako biti u svojoj stvaralačkoj, ženstvenoj energiji da ostvarimo sebe i svoje srčane želje, te kako balansiramo mušku i žensku energiju,

⦁ koji arhetipi ženstvenosti nam nedostaju da bismo se osjećale potpunije i moćnije

⦁ kako biti uspješna i postići (osobne i poslovne) ciljeve bez obzira na branšu u kojoj radimo

⦁ kako ostvarujemo što želimo s onim što imamo i gdje se nalazimo, te kreiramo osjećaj zahvalnosti za sve što imamo i jesmo

⦁ kako otpustiti dramu, stres (anksioznost) i ulogu žrtve koja nas čini nemoćnom i ne dopušta nam da ostvarimo svoje snove i želje srca

⦁ što činiti kada se osjećamo iscrpljeno tako da potpuno ne „izgorimo“

⦁ zašto i kako bolje čuti intuiciju i više se oslanjati na istu

⦁ zašto je odgovornost ključ svake transformacije i kako preuzeti odgovornost za sebe, svoj život, svoje misli i postupke- ne na način koji nas ograničava već pomlađuje; lagano i slobodno

⦁ kako identificirati naše blokade i strahove, njihove korijene (uzroke) te kako ih otpustiti

⦁ zašto je slobodan tok i prepuštanje mnogo lakši način života te koji su načini da uđemo u tok i prepuštanje,

⦁ i još mnogo drugih „sitnica koje život znače“ (vidi više pod Coaching

Voditeljica

Anita Lepan
Anita je završila Life Coaching trening kod CTI (Coaches Training Institute) u Dubaiju, seminar Silva metode u Zagrebu te je član Internacionalne Coaching Federacije (ICF). Za vrijeme kada je putovala intenzivno, prošla je tečaj i volontirala kao pružatelj prve psihološke pomoći za krize u zrakoplovnom prometu. Skupljala je znanja te doživljavala vlastite transformacije i iscjeljenja putem raznih iskustava: Vipassana meditacija, šamanskih rituala u Peruu, Tantre, i slično. Magistrirala je primjenjenu psihologiju na Middlesex of London sveučilištu u Dubai kampusu, te je inicirana u Mystical Femininity (rituali, sveti ples i običaji) u tradiciji „Božanske Femine“ za vrijeme dok je živjela na Baliju.

Anita je rođeni sanjar. Coach je za podizanje svijesti i ženstvenosti te je i sama dio „Sistership Circle for Feminine Leaders“ (svjetskog pokreta za žene vođe). Voli vidjeti smijeh. Uživa u iznenadnim putovanjima, razgovorima o metafizici i čitanju. Fascinirana je egzotičnim životinjama, izlascima sunca, mirisom Palo Santoa, orhidejama, Rumijevim poemama, noćnim nebom i zvukom gongova. Voli Matcha čaj, šalove, Buddha bar glazbu, češkanje po leđima, ljubljenje, Royce čokoladu i dvosmislen humor. Isto tako, voli hranu iz vlastitog vrta, veelike metalne naušnice, stiskati gumene gumbe i miris knjiga.

 

 

Femina Divina je rezultat godina iskustva i učenja najstarijih svjetskih tradicija te psihologije kao znanosti. Iniciran od strane voditeljice, a inspiriran mnogim ženama širom svijeta s kojima je voditeljica bila u doticaju tokom godina,  pojavio se snažan poriv da im se približi kao žena, sestra i netko tko je tu za njih- bez obzira što se dešava u njihovom životu: suosjećanje ili pak izazov za one koje žele dublje upoznati sebe. Mi smo mjesto u kojem se svaka od nas osjeća kao kod kuće: sigurno i prihvaćeno. Mjesto gdje imamo priliku izmijeniti iskustva i naučiti jedna od druge. Mjesto gdje se dođemo „napuniti energijom“ – bilo kroz radionice, dodir, riječ ili tišinu.

Najveći projekt na kojem ćemo ikada raditi smo mi same.

Došlo je vrijeme kada se Žena budi iz tisućama godina dugog sna: želimo se povezati sa svojim Bićem i uvidjeti da je svaka od nas iz istog izvora- iako smo različite, spaja nas ista želja: da osjetimo Čistu Ljubav.

Nalazimo se u samom centru grada Zagreba (Vodnikova). Ukoliko živite van Zagreba ili Hrvatske, a željeli biste biti dio ovog kruga žena, kontaktirajte nas- sigurno možemo naći odgovarajuće rješenje : )

Želja je voditeljice da, svaka od nas izvuče ono najbolje iz sebe i za sebe; dress code nam u tome može pomoći. Ukoliko zbog prirode radionice nije drukčije naglašeno, ponesite ili obucite odjeću u kojoj se osjećate naj naj: ugodno, a kao boginja- u centru ne možete biti over-dressed : )

Pravila korištenja

Pušenje nije dozvoljeno u prostorijama centra (niti u unutrašnjosti zgrade- ukoliko je primjenjivo) ili gdje se nalazimo. Hvala što poštujete ovu odluku.

Coaching, niti bilo koja druga individualna ili grupna radionica, nije savjetovanje ili psihoterapija te ne zamjenjuje liječenje ili korištenje medicinskih lijekova i nužnost savjetovanja s liječnikom. Individualne i grupne coaching radionice namijenjene su ljudima koji se smatraju zdravima, spremni su na osobne transformacije te znaju kako se nositi sa emocijama koje se eventualno pojave tokom procesa coachinga. Ukoliko procijenimo da u ovoj fazi života još niste spremni za velike promjene koje mogu proisteći iz vašeg sudjelovanja u aktivnostima i programima centra, zahvalit ćemo se na vašoj dobroj volji i ukazanom povjerenju, te ćemo biti prisiljeni prekinuti naš odnos u cilju vaše dobrobiti. Ukoliko smo u mogućnosti, predložit ćemo vam drukčije načine uvida u vaše okolnosti.

Najljepše vas molimo da na grupne radionice i ostala grupna događanja dođete na vrijeme kako biste se mogli opustiti i primiti najviše što možete te kako biste poštivali ostale polaznike koji su došli s istom namjerom.

Ukoliko ste spriječeni doći na zakazani individualni termin radionice, molimo da ga otkažete najmanje 24h unaprijed. U suprotnom se termin smatra iskorištenim. Hvala što poštujete svoje I naše vrijeme.

Centar zadržava pravo izmjene svih navedenih cijena (sve cijene su ispravne u trenutku objavljivanja), tema tjednih radionica i njihovih termina.

Ukoliko želite prijeći iz programa “Kreiranje boginje” u program “Utjelovljenje Boginje i Žene”, molimo da nas kontaktirate. Prijelaz iz “Utjelovljenja Boginje i Žene” u “Kreiranje boginje” za sada nismo u mogućnosti ponuditi.

Foto i tekst materijali na ovoj stranici su vlasništvo autora stranice. Neke fotografije mogu biti besplatno preuzete sa interneta te se koriste uz poštivanje općih uvjeta korištenja. Sadržaj se smije prenositi dalje samo uz prethodnu dozvolu autora uz navođenje izvora. Hvala što poštujete autorski rad.

Zanima Vas više? Pošaljite upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.